0705 - 91 40 33info@kesonbygg.se

Besiktningsman och radonutredning i Skövde

Besiktningsman i Skövde

Här på Keson byggadministration AB, så hjälper vi dig som behöver hjälp av en kompetent, flitig och engagerad besiktningsman i Skövde och dess omnejd. Vi utför både tjänster inom entreprenadbesiktning och överlåtelsebesiktning. Besiktningsmannens främsta arbetsuppgift är att kontrollera, så att kontraktet mellan de olika parterna är uppfyllt. Varje besiktning skall anpassas efter det aktuella objektet och den specifika situation som är för handen.

Radonutredning i Skövde

Många gånger kan man vara intresserad av att få hjälp med en radonutredning. Radon är ett instabilt, radioaktivt grundämne, som kan ge cancer. Det är därför viktigt för ens egen hälsas skull att inte utsättas för radon. Vi kan hjälpa till med kvalitativa och kostnadseffektiva radonutredningar i Skövde eller dess närhet. Våra medarbetare har hjälpt många husägare eller människor som har för avsikt att köpa hus, att genomföra radonutredningar.

Tjänsteutbud

Vår verksamhet är som sagt inriktad på att erbjuda byggtjänster. De tjänster vi i dagsläget erbjuder är entreprenadbesiktning, överlåtelsebesiktning, projektledning, byggledning, kontroll, kvalitetsansvar, radonmätning, projektering  och sanering.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av våra tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring hur just du kan erhålla hjälp av oss på Keson byggadministration AB. Vi kan tillsammans med dig diskutera och komma fram till lämpliga lösningar, så att du får det precis på det sättet som du vill ha det.

Vi ser fram emot att höra från dig. Vi vill kunna vara den firma, som du kontaktar allra först, då du är intresserad av någon av de tjänster som vi erbjuder. Du får gärna höra av dig till oss, om du har någon fråga eller fundering inom vårt verksamhetsområde. Vi har ett flertal certifieringar, så du behöver aldrig vara orolig över att inte kunna få den hjälp som du behöver inom besiktning och radonutredning med mera.